Birthday Cupcake
slide show

Frukt och bär med bästa tillbehören!



Allsköns frukter och bär tillsammans med mascarponekräm, vit chokladkräm och basilikasocker!
 


Mascarpone med honung och kardemumma:
250 ml mascarpone
2 tsk kardemumma
2 nypor vaniljpulver
4-5 tsk honung (smaka av hur söt du vill ha den)
en nypa farinsocker
(Receptet kommer från: www.ragazze.se)
 

Vit chokladkräm:

50 gram vit choklad

1 msk smör

100 gram naturell färskost

(1 1/2 msk florsocker - fungerar även utan florsocker)

Smält vit choklad och smör över ett vattenbad eller på låg effekt i mikron. Vispa samman

med färskosten och blanda sedan ner florsockret. Vispa till en jämn smet.

 

 

Basilikasocker:
Mixa bladen från en kruka basilika med 1/2-1 dl strösocker.
 
 

 
Pressa färsk lime över frukten och bären och servera med
basilikasockret och vit choklad- och mascarponekrämen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0