Birthday Cupcake
slide show

Gino och marängsviss - världens enklaste efterrätter

Gino

valfria bär eller frukter (originalet bestod av banan, kiwi och jordgubbar)

200 gram vit choklad

 

Fördela ut fruktbitar och/eller bär i en ugnsfast form. Riv chokladen, eller köp chokladbitar, och strö den över frukten/bären. Ställ in mitt i ugnen på 250 grader (225 grader om du har varmluftsugn) i 5 minuter. Håll ett öga på chokladen så att den inte blir för mörk. Servera med gräddglass eller vispgrädde.

~

Marängsviss

vispgrädde

valfria chokladbitar (t.ex. "Kinapuffar" och "Non-stops")

chokladsås, hemgjord är godast

banan

maränger

 

Vispa grädden så hårt som du föredrar. Blanda i chokladbitar och bananskivor. Rör försiktigt i marängerna, häll på såsen och servera direkt.

~

De här efterrätterna går supersnabbt att göra och kan varieras hur mycket som helst!

~



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0