Gott nytt år!!!

GOTT NYTT ÅR!!!
Chokladpannacotta med hallon
4 portioner
- 1 gelatinblad
- 2 1/2 dl vispgrädde
- 1 tsk vaniljpulver
- 80 g 70% choklad (jag valde choklad med hallonsmak)
- 1 dl vispgrädde
- några nypor salt
15 minuter
- Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten.
- Koka upp grädden tillsammans med vaniljpulver. Låt sjuda på svag värme i någon minut och ta sedan kastrullen från värmen.
- Bryt chokladen i bitar och blanda ner den i grädden så den smälter. Rör ner gelatinbladet.
- Häll upp i glas och ställ kallt i minst 2 timmar. Servera med vispad grädde och gärna lite salt.

Extra snyggt med lite ätbart glitter på toppen!
Receptet kommer från: mittkok.expressen.se/recept/chokladpannacotta

Kommentarer
Trackback