Frukt och bär med bästa tillbehören!

Allsköns frukter och bär tillsammans med mascarponekräm, vit chokladkräm och basilikasocker!

Mascarpone med honung och kardemumma:
250 ml mascarpone
2 tsk kardemumma
2 nypor vaniljpulver
4-5 tsk honung (smaka av hur söt du vill ha den)
en nypa farinsocker
(Receptet kommer från: www.ragazze.se)
Vit chokladkräm:
50 gram vit choklad
1 msk smör
100 gram naturell färskost
(1 1/2 msk florsocker - fungerar även utan florsocker)
Smält vit choklad och smör över ett vattenbad eller på låg effekt i mikron. Vispa samman
med färskosten och blanda sedan ner florsockret. Vispa till en jämn smet.
Basilikasocker:
Mixa bladen från en kruka basilika med 1/2-1 dl strösocker.

Pressa färsk lime över frukten och bären och servera med
basilikasockret och vit choklad- och mascarponekrämen!

Kommentarer
Trackback