Julbak

Hemgjort knäcke är gott!!! Smaksätt med det du gillar bäst! Här ser du
Martins knäcke med surdeg eller jäst, som finns under fliken "God jul".

Chokladkaka med frötosca - en galet god kaka som finns under fliken "God jul".

Bekvämt att ha i frysen - en rulle mördeg (den här smaksatt med saffran, mörk choklad och hasselnötter)
som går att ta fram och skiva och slänga in i ugnen när det kommer gäster!


Låt knäcken stormkoka på hög värme i runt 10 minuter eller tills en termometer visar 125-130 grader.

Hasselnötter är gott i knäck, men blanda gärna i t.ex. cashew och pistage också!

Knäckbräck är enklare att göra en knäck i formar! Kolapapper går att köpa hos t.ex. Tårtdecor på nätet.
Där kan du även köpa stjärnströssel i silver eller guld.
Kommentarer
Trackback